personeelsalarmsysteem

personeelsalarmsysteem

Wat is de waarde van een personeelsalarmsysteem?
Een medewerkersalarmsysteem is een aanvullende functie die met elk van onze toegangscontrolesystemen kan worden geïntegreerd. Gebruik deze functie om de toegangstijden bij te houden en uw bedrijf op een effectieve manier te bewaken. Als u al een bestaand alarmsysteem heeft, kan dit een geweldige aanvulling zijn op uw pakket. Bewaar alles op één plaats en verminder het aantal zaken die u persoonlijk moet bijhouden. U bent al van plan om het inkomende en uitgaande verkeer op uw werkplek te monitoren – waarom houdt u het niet allemaal bij op de mobiele app?

Wij bieden toegangscontrole, brandcontrole, voertuigvolgsystemen en bewakingscamerasystemen voor commercieel vastgoed. Circle City Alarm brengt bescherming in uw bedrijf met onze alarmsystemen voor werknemers.

Commerciële eigendommen: Werknemer Alarm Systeem Monitoren & Beschermt Uw Werknemers
Werknemers zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijf – beheer hun verblijfplaats moeiteloos met onze extra functie-optie.

Met de webgebaseerde toegangscontrole kunt u de verblijfplaats van de medewerkers dag en nacht controleren. Deze functie is vooral waardevol als uw bedrijf voortdurend groeit en evolueert. Wanneer het aantal werknemers begint toe te nemen, kan een professionele functie aan hun badge (naast algemene toegang) een andere dynamiek aan de werkplek toevoegen.

Naarmate uw bedrijf groeit, moet het beveiligingsniveau worden verhoogd. Het is belangrijk voor alle bedrijfseigenaren om de standaarden waarop zij hun beveiliging instellen te herevalueren, het is altijd beter om proactief te zijn voor bescherming versus inactief. Als er ooit een moment is waarop uw bedrijfsmiddelen kunnen worden geschonden, voorkomen en belemmeren toegangscontrolesystemen elke inbraak.

Beveiligingssystemen creëren een veilige en ondersteunde werksfeer voor uw medewerkers. Circle City Alarm kan een omgeving bieden die geschikt is voor alle medewerkers. Niemand wil werken in een omgeving waar hij zich niet veilig voelt, bel ons vandaag nog voor een gratis offerte voor deze extra waarde voor uw alarmsysteem.

Voorkom Werkplaatsdiefstal en houd een belangrijke inventaris bij.
Werknemers worden ingehuurd omdat ze vertrouwd zijn en gekwalificeerd om met uw bedrijf te werken. Helaas zijn er gevallen waarin wangedrag plaatsvindt. Om verwarring of wangedrag te voorkomen, kan een Medewerkersalarmsysteem u helpen om de dagelijkse gang van zaken gemakkelijk bij te houden.

Aangepaste badgecontrole
Werknemers hebben een bepaalde chip in hun badge die overal in het gebouw waar ze toegang nodig hebben, wordt geregistreerd. Volg uw inventaris en de werkplekmigratie om de productiviteit van het voetverkeer te controleren.

Toegangscontrole helpt u bij het bewaken en beperken van de toegang tot alle delen van uw gebouw, en de activering van het personeelsalarm is een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat er geen ongerechtvaardigde activiteiten op de werkplek plaatsvinden.

Naarmate uw bedrijfsbehoeften veranderen en groeien, kan uw beveiligingssysteem met u meegroeien. Bij Circle City Alarm hopen we tools aan te bieden die u in staat stellen om zaken te doen in een professionele en veilige zaak met ons nieuwe alarmsysteem voor werknemers.